Podrška porodicama: Povećana jednokratna pomoć za novorođenčad zaposlenih u Foka d.o.o.

Uvereni smo da je sreća i blagostanje naših zaposlenih od vitalnog značaja za uspeh našeg preduzeća. Iz tog razloga, s ponosom objavljujemo da smo povećali iznos jednokratne pomoći za novorođenčad zaposlenih u Foka d.o.o.

Od sada, svako novorođenče zaposlenih će primiti iznos od 800 evra kao jednokratnu pomoć, što je povećanje u odnosu na prethodnih 500 evra. Ova novčana čestitka je naš način da pružimo podršku i olakšamo roditeljima prve dane po dolasku bebe, omogućavajući im da kupe sve što im je potrebno u tom važnom periodu.

Takođe, želimo da naglasimo da ovaj gest nije samo finansijska pomoć, već i snažna poruka o našem ohrabrenju za osnivanje i proširivanje porodica. Verujemo da je porodica osnovna vrednost našeg društva, i želimo da naši zaposleni osete podršku i podsticaj da ostvare svoje snove o roditeljstvu.

Ova inicijativa je već dala izvanredne rezultate. Od kada smo uveli ovu praksu, ukupno je rođeno 38 prelepih beba među našim zaposlenima. Ponosni smo na tu brojku i radujemo se što smo deo njihovih života tokom ovog važnog trenutka.

Uvereni smo da ulaganje u naše zaposlene i njihove porodice donosi brojne koristi. Srećni i zadovoljni roditelji su produktivniji i motivisaniji zaposleni, što se ogleda u našim poslovnim rezultatima. Takođe, podržavajući osnivanje porodica, doprinosimo i širem društvenom razvoju.

Radujemo se budućim uspesima naših zaposlenih i članova njihovih porodica.