Šta radimo2018-02-20T07:30:18+00:00

Šta radimo

Foka d.o.o. je na tržištu od 2000. godine. Na izuzetno kompetitivnom tržištu, konstantnim ulaganjem u vrhunsku tehnologiju i razvojem proizvoda prema specifičnim zahtevima kupaca postali smo vodeći proizvođač fleksibilne ambalaže na području Zapadnog Balkana. Ne zadovoljavamo se postignutim, već smo posvećeni iznalaženju kreativnih rešenja za svaki novi izazov.

Vodeći brendovi u prehrambenoj i drugim industrijama svakodnevno se oslanjaju na našu ambalažu.

Proizvodnja tanjih folija uz očuvanje vrhunskog kvaliteta ambalaže, razvoj novih receptura prema specifičnim zahtevima svakog kupca, dizajn pakovanja i kvalitet štampe zajedno stvaraju čvrstu osnovu za ovaj koncept. Nastavićemo sa investicijama u skladu sa ovom misijom kako bi ostali pouzdan partner našim kupcima kao što smo bili i u ranijim godinama.

Sa preko 1.200 proizvoda prilagođenih u više od 16.000 rešenja, ne reagujemo samo na zahteve naših kupaca, već stvaramo nova rešenja  koja će prevazići njihova očekivanja.

Svesni smo naše uloge u čuvanju  stvari koje su važne. Cilj nam je da naša ambalaža unapredi brend i uveća tržišne pozicije svakog našeg kupca.

 

Go to Top