Politika kvaliteta2018-02-20T07:29:55+00:00

Politika kvaliteta

Osnovna politika preduzeća Foka d.o.o. je posvećenost svih zaposlenih ispunjavanju zahteva kupaca i prevazilaženju njihovih očekivanja.

Naš cilj je da:
Sve proizvode i usluge isporučujemo na najvišem nivou kvaliteta na vreme i u traženoj količini, istovremeno osiguravajući bezbednost hrane sprečavanjem negativnih uticaja koji mogu da ugroze bezbednost potrošača, funkcionalni integritet i delotvornost finalnog proizvoda;

Podižemo nivo zadovoljstva, znanja i svesti zaposlenih u cilju poboljšanja kvaliteta, higijene i bezbednosti hrane i ličnog razvoja;

Ostvarimo partnerske odnose međusobnog poverenja i poštovanja sa našim kupcima, dobavljačima i društvom;

Kontinuirano poboljšavamo kvalitet proizvoda, procesa i sistema kao i higijenu i bezbednost hrane u našim proizvodima i procesima, delujući kao lider u regionu, a na evropskom i svetskom tržištu kao proizvođač fleksibilne ambalaže prepoznatljiv po kvalitetu i dizajnu.

Naše ciljeve ćemo ostvariti implementacijom i stalnim poboljšanjem integrisanog sistema upravljanja kvalitetom i bezbednosti hrane, koji je usklađen sa važećim standardima ISO 9001 i FSSC 22000 i važećim zakonskim zahtevima i propisima kao i poštovanjem zakonske regulative.

Go to Top